Menü
Menü
Kosaram

Nagykereskedésként magánszemélyeket sajnos nem áll módunkban kiszolgálni.

Blog RSS Feed

Dodanya
Dodanya
Mire való a dodanya, vagy más néven szegecsanya?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Hogyan készítsünk furatot saválló acélba?
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Rozsdamentes anyagok darabolásához csakis
rozsdamentes vágótárcsát használjon!
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges előfúrás meghatározásához
Segédlet a lemezcsavarok számára szükséges
előfúrás meghatározásához
20 okt. Betonragasztók
0 614
Betonragasztók P-NEX és V-NEX A P jelölés poliészterre, míg a V vinilészterre utal. Mindkét betonragasztó alkalmazása egyszerű, nagy szilárdságú dűbel/tiplimentes kötést biztosít szilárd építőanyagokban. Az alábbi összehasonlító táblázat bemutatja a..
04 okt. Csőbilincs
0 210
Tudja, mi a különbség a hagyományos és az ipari csőbilincsek között?"A csőbilincs az csőbilincs" - vagy mégsem?! A régi, jól ismert, horganyzott csőbilincsek, amelyek az általános fűtés, a gáz és vízvezetékcsövek rögzítéséhez tökéletesen alkalmasak, ..
15 aug. Betekintés a fába
Trend Kft. 0 679
Betekintés a fába, avagy csavarozás biztonsággal, gyorsan, rozsdamentesenA fa szárad, vetemedik, reped, néha átnedvesedik, változik és mozog. Nem bosszantó ez néha, ha dolgozni akarunk vele, vagy ha már nem akarunk dolgozni vele? De mit tegyünk, ha s..
12 júl. A popszegecs tömörített története
Trend Kft. 0 569
A popszegecs tömörített történeteHol szorulnánk rá nagy valószínűséggel „valamiféle popszegecsekre”, ha kéne egy gyors és frappáns megoldás, és nem jöhetne szóba semmiféle csavarozás vagy hagyományos szegecselés? A popszegecsek elsősorban lemezek egy..
12 júl. Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhez
Trend Kft. 0 455
Hasznos tanácsok a rozsdamentesség megőrzéséhezLátszólag ellentmondásos témát feszegetünk most, hiszen, hogy is lehetne valamit rozsdamentesnek nevezni, ami hajlamos rá, hogy megrozsdásodjon?! Erre válasz, hogy az anyagok viszonylagos tulajdonságai m..
20 jún. A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) története
0 316
A vitorlázás egy szerelmesének (érdekes) történeteavagy mi köze a Menet-Trend-nek a vitorlázáshoz? Riport Perényi Péter úrral Honnan jött a vitorlázás szeretete? Soproni lévén, közel volt a Fertő-tó, futballozni nem szerettünk, valahogy így adódo..
Tételek: 1 - 6 / 32 (6 oldal)